SM I SUBSOCCER - 2023

Torsdag 28 September kl.19, O´Learys Västerås

Subsoccer™ – "the bench soccer game"

Subsoccer – bänkfotbollsspel som är perfekt för fritidgården, sportbaren eller som ett sidoevenemang till en fotbollsturnering. Subsoccer – bänkfotbollsspel som redan har sålts till mer än 68 länder, och det spelas av alla från barn till fotbollsstjärnor.

SM i VÄSTERÅS

Efter succén på TAK/SUS i Stockholm arrangeras Svenska mästerskapen i Subsoccer för andra gången.I år är det O´Learys i Västerås som gäller och som arrangör står Västerås Citysamverkan AB tillsammans med bl a O´Learys, Stadium och Visit Västerås.

Plats: O´Learys, Stora Torget 2, 722 15 Västerås
Tid: kl.19 (Prisutdelning ca kl.22

ANMÄL DITT LAG

Anmälan för Svenska mästerskapen i Subsoccer är nu öppen. Tryck på knappen nedan för att anmäla ditt lag om 2-4 personer.

Regler och upplägg

Matcherna spelas på tid. Flest mål när tiden är ute vinner. Matcherna spelas i tre set där flest set vinner matchen. Det står lagen fritt att bestämma vem som spelar vilket set i vilka matcher.
Alla lag spelar ett gruppspel där de bästa går vidare till ett slutspel. Slutspelet fungerar som ett vanligt slutspelsträd med utslagning tills ett vinnande lag är står som Svenska Mästare. 

SUBGAMES FRÄMJAr RÖRLSE

Vår kropp är gjord för att vara i rörelse. Det är genom att vara fysiskt aktiva som vi både stärker vårt skelett och bygger muskler, men fysisk aktivitet bidrar också till att minska risk för sjukdomar och ökar också vårt psykiska välbefinnande.

Vuxna som barn behöver röra på sig varje dag, men det är extra viktigt för barn eftersom deras kroppar växer och behöver bli starka, men vi vet också att de vanor vi får med oss som barn påverkar vilka vanor vi har som vuxna.

Fysiska aktiviteter bör vara så varierade som möjligt för att utveckla alla typer av fysisk kapacitet, inklusive hjärt-lungkapacitet, muskelstyrka, skelettstyrka, smidighet, snabbhet, rörlighet, reaktionsförmåga och koordination.